Det är VI som tar hand om dig och din hund
när ni kommer till oss på Lillemans Hundcenter.

 


 

bildAnnsofie - Träffar du på i trimmet och rehab. Hon är utbildad hundfrisör med godkänt     gesällbrev. Är utbildad A1 instruktör i agility. Föder upp Storpudel under kenneln Ocean Horizon. Har själv tre storpudlar som aktiveras på olika vis. Bor i Nyköping tillsammans med sin sambo och sina döttrar. Annsofie har drivit Lillemans Hundcenter sedan 2003, nyöppning 2007 med fullständigt rehab.


 

bild-1Yvonne - Träffar du vissa tider på onsdagar och fredagar på sim/rehab. Hon är en friluftsmänniska som älskar promenader och skärgårdsliv. Har en storpudel från kennel Ocean Horizon vid namn Lucidor. Är både farmor och mormor till busiga barnbarn. Bor i Oxelösund tillsammans med sin man och hund.


 

DSC_0762Oskar - Träffar du på sim/rehab. Han är en driven person som alltid har många bollar i luften. Har en Tollare som han tränar med. Besöker även sitt gym ett flertal kvällar i veckan. Han håller på att utbilda sig till lydnadsinstruktör och håller redan nu kurser hos oss på Lillemans. Har gått inriktning hund på Himelstalunds gymnasiet och har en mycket bred kompetens. Bor i Nyköping tillsammans med sin familj.


 Sara - Träffar du på Hunddagiset.

 

 


 Mikaela - Träffar du på Hunddagiset

 


 

DSC_0755Karin - Träffar du på dagissidan.


 

DSC_0761Tina - Träffar du på dagissidan.

___________________________________________________________________________________

Babsan - vår allt-i-allo på Lillemans!